keskiviikko 7. toukokuuta 2008

7.5.2008 Data Overflow!!!!


Tänään tein havainnon, että meillä onkin kaksi opettajaa. Tämä täti on vielä tiukempi kuin se toinen. Eikä sitten sanaakaan englantia tai mitään muutakaan.... Eikä sanakirjaa saa käyttää. Pitää kuunnella, kun hän selittää sanat, mitä ei ymmärretä. No meneehän se sitten välillä vähän Alias-sanapeliksi, kun ei meinaa mennä jakeluun...

Aivot alkoi sanoa sopimusta irti iltapäivällä, kun tunnit on 1,5 tunnin mittaisia, ja vauhti on silmitön. Ei tosiaan jää aikaa piirrellä kukkasia kirjan sivuun.

Ja kotona sitten kolme tuntia vähintään läksyjen tekoa.... Nyt tiedän mitä tarkoitetaan pakkotoistolla :-) Mutta enpä valita. Enemmänkin harmittaa tuo tuleva parin viikon mittainen tauko, kun sitten meneepi ohjelma ihan sekaisin taas. Jos samassa ryhmässä jatkan, niin siinä on kärryiltä putoamisen vaara olemassa.

Meinasin jo, etten jaksa lenkille lähteä, mutta ehkäpä se onkin hyvä nyt mennä kunnon happihyppelylle. Saavatpahan ainakin aivot vähän relata. Ja koiruudet purkaa energiaansa. Vaikka tuossa nuo nyt makaavat kuin raadot eteisen lattialla. Ei uskoisi, ettei tarvitse kuin yhden sanan, niin jo hyppii koirat seinälle... tai ei tarvitse sitä sanaakaan, kun kiskaisee juoksutrikoot jalkaan niin riehuminen alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...