lauantai 17. toukokuuta 2008

16.5.2008 Sähkökatkos!

Lähdinpä hävityn lätkämatsin päälle koiria taas vaihteeksi ulkoiluttamaan. Kello oli siinä vartin yli yhdentoista. Pikalenkki kadun varrella ja sitten takaisin. Ehdin hissiin ja samalla kun hissin ovet sulkeutuivat, tuli pimeys.

Hohhoijjaa, siinä sitä hetken ihmettelin kunnes ymmärsin, että nytpä kävi mäihä, talosta meni sähköt, ja minä olen hississä, joka luojan kiitos ei ehtinyt lähteä liikkeelle. Mutta jotenkinhan sieltä piti pois päästä.... Aikani siinä hakkasin sitä ovea, kun en saanut sitä väkisin sisältä käsin auki. Sitten tuli mamma taskulampun kanssa, ja yhdessä saimme oven kiskottua auki.

No eipä siinä muu auttanut kuin lähteä vielä ulos koirien kanssa siinä toivossa, että sähköt palautuisivat pian. Eikä siinä mennytkään kuin vartin verran, niin jo oli valot ikkunoissa.... mutta mutta.... Ne hissit ei edelleenkään toimineet.... Simokin saapui sopivasti pubista (lätkämatsia katsomassa) juuri. Ei muuta kuin sitten töppöstä toisen eteen ja mars matkaan 23. kerrokseeen. On se hyvä, että ollaan maratoonille reenattu :-) Ja sitten tietenkään ei tule hanoista vettä. Mutta pikku juttu, eto Rossija!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...