torstai 5. kesäkuuta 2008

5.6.2008 Kesä!

Niin oli sininen taivas tuossa Smolnan kirkon kupolien takana, että ihan pakko oli ottaa kuva. Tällä viikolla opiskelu on ollut jotenkin vaikeata. En tiedä suliko aivoista osa pois siellä maratoonilla. Ehkä juuri se osa, mihin oli varastoitunut venäjän kielioppi... ja sanat... Ei tunnu irtoavan sitten mitään tästä päästä ei. No ehkä tämä kuuluu asiaan tällä tahdilla opiskellessa. Tulee tällaisia taantumia. Toivottavasti on väliaikainen.
Kesä se on, pakko nyt sekin todeta. Ja kuvasta päätellen voisi kuvitella olevansa jossain ihan maaseudulla, Pietarin kaupungin sijaan. Tuolla on pakko olla talli ihan tossa puiston vieressä, sen verran usein noita hevosia tuolla puistossa näkee. Täytyy varmaan tehdä tutkimusretki joku päivä.
Viidakkokoira-Retu vaanii taas lisää haukuttavia koiria. Retulla on vähän turhan suuret luulot välillä itsestään tuolla puistossa. Eihän se mitään muille koirille tee, mutta haukku on sitäkin äänekkäämpää. No tänään meinasi tulla Retulle pupu pöksyyn aamulla, kun yhden vanhan miehen neljästä vanhasta koirasta kolme päätti antaa takaisin samalla mitalla. Onneksi nekin vain olivat äänekkäitä, eivätkä käyttäneet hampaitaan. Ja silloin viimeistään voi Retun käydä huonosti, jos menee kulkukoirille uhoamaan....

Keli on lämmin, muttei ilmeisesti ihan niin helteinen kuin Suomeen on luvattu. Mutta ihan shortsikeli kumminkin. Ja kyllä se on ihanaa päästä aurinkoon, kun päivän hytisee siellä kylmässä luokassa. Lojuttiinkin tänään yli kaksi tuntia koirien kanssa tuolla puistossa. Pitäisiköhän sitä ostaa sellainen grilli? Myyvät vähän reilulla 100 ruplalla tuolla marketissa sellaisia peltisiä kasattavia. Ei ole hinnan kiroissaan... Toisaalta pääsee helpommalla, kun menee tuohon puistoravintolaan ja ostaa ne valmiit saslikit sieltä :-) Täytyy varmaan kokeilla viikonloppuna, jos kelejä vielä piisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...