sunnuntai 31. elokuuta 2008

31.8.2008 Sylikoiria ja kämpän hakua

Retusta on tullut ihan sylikoira! Mikälie läheisriippuvuus on iskenyt koiruuteen, mutta jos tässä keittiön pöydän äärellä istuu ja esim. lukee hesaria netistä, niin jo on koira puoliksi sylissä. Ja joskus jopa kokonaan. Retu on oppinut myös katselemaan keittiön ikkunasta ulos. Se ylettää juuri ja juuri näkemään ikkunasta ulos, kun nousee takajaloille seisomaan etutassut ikkunalaudalle. Mitähän se mahtaa miettiä tästä 23. kerroksen maisemasta. Mitä mahtaa koira siitä hahmottaa??

Kämpässä toimii taas vedet, tiistaina kävi siis putkari. Edelleenkään ei kait ole saatu vuokranantajaa kiinni. Ollaan käyty katsomassa paria kämppää. Toinen oli lähellä Sennaja Ploshadia, joten sen nyt tiesi heti, ettei siellä mitään puistoja ole lähellä ja kämppäkin oli ihan läävä, jos nyt suoraan voin sanoa. Elikkäs ei ollut tehty Euro-remonttia, joka saattaa siis tarkoittaa, että kaikki pinnat on ihan jees, mutta lähemmällä tarkastelulla kaikki ikäänkuin hajoaa käsiin.... :-).

Meillä on ollut vähän tuota ongelmaa... lattialistat on muovia ja niitten kulmapalat lentelee pitkin kämppää aina kun pölynimurilla käy vähän hipaisemassa... Keittiön laatikostot lahoo käsiin, jos vähänkään varomattomasti aukaisee laatikon. Vessasta on palanut kolmesta halogeenista jo kaksi, eikä näytä siltä, että uusien vaihto onnistuu, koska ne polttimot suorastaan rähähtelee käsiin, kun yrittää uutta vaihtaa :-) Nyt on vessassa siis tunnelmavalaistus... siihen saakka kun se viimeinenkin poksahtaa.... Ja sitten on tietenkin vielä näitä tulvaa aiheuttavia putkia....

Toinen kämppä oli aika parin kilsan päässä tästä, uudehkosta talosta. Siinä nyt ei ihan varsinaisesti ollut mitään suurempaa vikaa, muttei nyt kuitenkaan oltu mitenkäänä liekeissä siitä. Vähän olen kaavaillut, josko vaikka löytyisi kämppä lähempäätä koulua, jos sinne menen vielä opiskelemaan. Saattaa olla kuitenkin aika mahdoton yhtälö löytää kämppä lähempäätä keskustaa, puiston läheltä, remontoitu ja vielä sellainen mihin saa koirat ottaa.... Ja sitten sen pitäisi mahtua vielä johonkin budjettiikin....

On kait tässä sitten kuitenkin sekin mahdollisuus, että kärsitään tuo lattiaremontti ja pysytään tässä... Onhan tämä kuitenkin muutoin ihan loistavalla paikalla noiden koiruuksien kannalta. Saas kattoo nyt mitä ensi viikko tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...