lauantai 19. huhtikuuta 2008

Aviatov-puistossa


Tänään käytiin lenkillä viereisessä Aviatov-puistossa.

Puisto lienee saanut nimensä tuon lentokone-hökötyksen ansiosta.

Kuvassa näkyy taustalla meidän tornitalo. Tuossa vasemmanpuoleisessa on meidän kämppä. Aika hyvät näkymät on Pietarin ylle täältä.
Keli oli tänään aika aurinkoinen, eli mikäpäs tuolla oli juoksennellessa. Puistossa on hyvä juosta, kun on hiekkateitä, jotka nyt vielä ainakin kosteina joustavat mukavasti jalan alla. Kylläpä asvalttijuoksemisesta väsyneet jalat tykkäävät! Saahan sitä 10 kilometriin muutaman kerran ympäri juosta tuota puistoa, mutta voihan sitä siinä sitten muuallekin poiketa. Ja mikä parasta, ison tien vierellä menee edelleen hiekkatie! Kyllä nyt hemmotellaan!

Koiria näkyy paljon puistossa, ei kylläkään vielä onneksi niitä villikoiria -elävinä ainakaan... (Yhden onnettoman maalliset jäännökset makasivat siinä tienposkessa. Saapa nähdä kauanko siinä saavat maata.) Muutoin koirat kulkevat aika paljon vapaina, ja näyttävät käyttäytyvän hienosti. Kyllä minäkin nuo meidän koiruudet välillä irti päästän, jos ei nyt ihan vieressä ole muita irti.

Siinä juostessani tein ihmeekseni havainnon, että meidän vieressä olevien kerrostalojen pihalla oli nuorisoa haravoimassa ja keräämässä roskia!!! Lieneekö ollut joku koululuokka tai jotain, mutta kylläpä näky vähän lohdutti - ehkäpä joskus vastaava partio iskee tuon puiston roskien kimppuun... Siellä kun sitä roskaa riittää, roskiksia kun ei liiemmin puistossa ole...

Toinen positiivinen havainto oli tuo puiston yleinen WC, jonka avoimesta ovesta loisti kaikkea muuta, mitä tuollaiselta paikalta voi odottaa.... Hohtavan puhtaat uudet seinälaatat ja ihan uudennäköinen sisäovi!! Näytti ihan sellaiselta paikalta, että hädän tullen saattaa jopa uskaltaa sisälle. Ties vaikka sitä joskus kaunista kesäpäivää vietetään koirien kanssa piknikillä puistossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...