maanantai 6. lokakuuta 2008

6.10.2008 Pää pilvissä mutta jalat maassa...

Nyt on kamat saatu piilotettua tämän kämpän erinäisiin komeroihin, ja paikat ovat vielä toistaiseksi siistit! Harvoinpa olen kotiutunut yhtä nopeasti kuin tähän kämppään. Täytyy myöntää, että olen ihan "liekeissä" vieläkin tästä muutosta. Koirien kanssa ollaan käyty nuuskimassa ympäristöä. Minullehan tuo Taurean puisto, joka tuossa vieressä on, onkin tuttu jo kesäiseltä koulumatkalta, mutta koirille siinä vielä riittää nuuskuteltavaa.

Zalataja osen, elikkä kultainen syksy näyttää hienolta tuolla puistossa, ainakin hetken, ennenkuin syysmyrsky ehtii tännekkin ja vie nuo lehdet mennessään...
Eikä täällä puisto ole puisto, ellei siinä ole lammikkoa.
Eipä taas uskoisi tästä kuvasta että ollaan vähän reilun parin kilsan päässä Nevski Prospektista...
Ihan tuossa meidän vieressä, puiston tässä päässä on uutuuttaan hohtava kompleksi, jossa on kuntosalin lisäksi mm. tämä jäähalli. Siellä ihailimme hetken kun tämän maan olympiatoivot (?) harjoittelivat taitoluistelun saloja. Eivätkä huonosti harjoitelleetkaan. Nuorimmat taisivat olla siinä viiden-kuuden vanhoja, valmentajan (yksityisen) tarkan silmän alla.

Jotta ei siis tuo pää aivan jäisi tuonne pilviin leijumaan, eikä totuus pääsisi unohtumaan, kävinpä tekemässä tänään taas kielitestin tuolla Smolnassa. Huomenna alkaa taasen arkinen aherrus. Ihme ja kumma, eivät laittaneet minua alkeisryhmään! Vähemmälle on jäänyt taas tässä viimepäivinä tuo venäjän kertaus nimittäin... Mutta näköjään jotain on jäänyt mieleen, tai sitten olen onnistuneesti kerrankin veikannut oikein :-)

Varmaan ihan kivaa tulee olemaan, kun nyt siis se kieliopin pänttääminen jää vähän vähemmälle, ja käydään läpi artikkeleita, keskustellaan, opetellaan sanastoja ja sitten on vielä ääntämystä. Ja onhan sitä kielioppiakin tietenkin jonkin verran. Voihan sitä hetken taas olla vähän pihalla, kun eipä tuota puhumista juuri ole tullut harrastettua. Mutta koska nyt on tullut pari kuukautta "lorvittua", niin eiköhän paukut taas riitä hetken aikaa tuohon opiskeluunkin. Ja mikä parasta... koulumatka on lyhyt!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...