perjantai 11. joulukuuta 2009

11.12.2009 Edelleen jouluvaloja odotellessa...

No nyt kyllä alkaa taasen tämä kylä vilkkua ja välkkyä siihen ADHD-malliin, mutta täytyy nyt myöntää, että en kyllä ole päässyt juuri sitä vielä ihailemaan.

Työtahti on tällähetkellä sen verran rankka, että teemme 13,5 tuntisia päiviä ainakin vielä tämän ja ensi viikon. Tavoitteena on kuulemma, että jouluna ei tehtäisi töitä, mutta saas kattoo kuin käy. Ja sama tahti saattaa jatkua vielä uuteen vuoteen asti.

Muutenhan tässä pää hajoaisi, mutta kun loihtii ne euron merkit silmien eteen, niin kyllä sitä sitten taasen hetken jaksaa painaa. Ja koska olen mestari keksimään hyviä "sijoituskohteita" (jo etukäteen, huom.) niin eihän se auta kuin raataa. Nuo meikäläisen sijoitukset tosin harvoin ovat kovin tuottavaa laatua...

Joulun vietämme tänä vuonna täällä. Simolla on jo kolmas joulu peräkkäin töitä. Täytynee kuitenkin yrittää loihtia jonkinlainen jouluillallinen. Simo ajaa nyt viikonlopuksi Suomeen, joten eiköhän sieltä se kinkkukin saada salakuljetettua (pakastesellainen siis... no parempi sekin kuin ei mitään...). Täytyy toivoa, etteivät ala nyt kovin sitten penkomaan rajalla takakonttia :-)

Juoksemisestakin on nyt tällainen pakollinen talviloma, kun ei kertakaikkiaan enää jaksa eikä ehdi näitten päivien päälle enää tuonne lähteä loikkimaan. Koiratkin ovat olleet Suomessa jo kolmatta viikkoa ylitöitä paossa. Niitä kyllä alkaa olla jo ikävä, mutta eiköhän se niillekin ole kivempi siellä kun pääsevät metsään juoksentelemaan päiväsaikaan, sen sijaan, että odottelisivat mammaa kotiin pitkät päivät. Ja sitten kaikki on niin väsyneitä, ettei kukaan jaksa Retun kanssa leikkiä :-(

Koitanpa saada kuitenkin käytyä iltakävelyllä kameran kanssa tässä jokupäivä, jotta saan jokusen vilkkuvälkky-kuvan tänne tänäkin vuonna.

Mukavaa joulunodotusta kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...