sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

26.04.2009 Viikon ylityörupeama takana!!

Hohhoijjaa.... Nyt täytyy kyllä onnitella ihan itseään, sillä koko viikko on tullut tehtyä ylitöitä. Viikolla aamu puol kahdeksasta yhdeksään illalla ja viikonloppuna kahdeksasta puoliyhdeksään illalla. Vähän alkoi jutut olla hieman levottomia tuossa tänä iltapäivänä... Mutta hengissä kuitenkin selvittiin... Huomenna sitten taasen takaisin sorvin ääreen heti aamusta, tosin on aika juhlavaa varmaan lähteä kotiin jo puol neljän jälkeen :-) Saadakseni taasen palata seiskaksi takaisin venäjän tunnille :-D


Lenkkeillä en ole paljon ehtinyt. Perjantaiaamuna kuitenkin sain itseni revittyä ylös sängystä jo viideltä ja lähdin lenkille koirien kanssa puoli kuuden aikoihin. Kun pääsin koirien kanssa kadulle, olikin sellainen hiljainen aamuhämärä. Ja kadun toisella puolella arviolta kymmenen villikoiran lauma!!! Kääk!! Jäin koirien kanssa seisomaan kadulle parkkeeratun auton taakse, jotta eivät näkisi toisiaan, meidän koirat ja villikoirat. Lähenivät kuitenkin sen verran uhkaavasti, että päätin välittömästi paeta takaisin takavasemmalle rappukäytävään.


Hetken päästä lauma olikin jatkanut matkaansa tuonne puiston suuntaan. Me siis lähdimme taatusti lenkille aivan toiseen suuntaan. Ja vau mikä lenkki olikin! Hienoa kerrassaan juosta nousevan auringon seurassa unisen Pietarin vasta heräillessä. Kerrankin saattoi kulla lintujen liverryksen.

Nabereshnajalla tuli vastaan yksi yksinäinen koditon koira, joka katsoi parhaakseen ylittää kuusikaistaisen kadun meidät nähtyään. Siispä varsin reppanoita yksin kulkiessaan nuo koirapolot. Matka jatkui Smolnan kirkon ohi ja siihen jämähdin hetkeksi ihailemaan aamun ensimmäisiä auringonsäteitä Smolnan kultaisista kupoleista. Aika mykistävää oikeastaan. Sori, ei taas ollut kuin kännykkä mukana, eli kuva ei kyllä anna oikeutta tuolle aamuiselle hetkelle.


Sekin plussa tuossa aamujuoksemisessa on, että liikennettä ei paljon ole, joten myös ilman laatu on huomattavasti parempi. Täytynee ottaa tavaksi... Tosin, sitten ei keikuta kahteentoista yöllä hereillä.

Tänä aamuna taas hihittelin vaihteeksi töihin kävellessäni kun tuolla metroaseman nurkalla roihusi yksi roskasäiliö... ihan kaikessa rauhassa ja komeasti. Oli siinä vieressä maassa jotain lankkuja tulessa kanssa. Mutta kukaan ei välitä. Suomessa siinä olisi jo palokunta, poliisi ja varmaan myös ambulanssikin paikalla..... Ehkä ne kevään mukana katukuvaan ilmestyneet laitapuolenkulkijat siinä puistonpenkillä odottivat, että josko se tuli leviäisi siihen vieressä olevaan pankkiin, niin voisi sieltä vaikka yrittää kähveltää rahat siinä hässäkässä???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...