sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

19.4.2009 Vuosi täynnä pietarilaiselämää!!

Niin se vain aika rientää, että tällä viikolla vietin Pietariintulon vuosipäivääni. Oikeasti en tosiaan meinaa tajuta, että näin vain on käynyt, vuosi on tullut tallailtua näissä maisemissa. Niin nopeaa on ajankulu, että nyt sitä tajuaa, että onpa hyvä kun on tullut kirjoiteltua tätä blogia ja näpsittyä kuvia... Voi välillä ihan itsekin tsekata, jotta mihin se vuosi hupeni :-)

Korkokenkiin en vielä ole taipunut, enkä usko, että näillä räpylöillä niistä kannattaa edes uneksia... (Sori likat, kaikki te, jotka olitte varmoja, että sieltä se tulee Venäjältä punaisissa korkosaappaissa...) Mutta voin nyt sen verran paljastaa, että olen tehnyt venäläisyydelle myönnytyksen... Tänään nimittäin laitatin rakennekynnet.... oikein "glitterin" kera :-) Josko se loppuisi se iänikuinen taistelu katkeilevien kynsien kanssa... tai saas kattoo kuinka käy... saanko nämäkin poikki.

Tällä viikolla olen ollut reipas ja juossutkin jopa 35 kilsaa. Tänään ja eilen oli hieno aurinkoinen, mutta erittäin kylmä keli. Retun kanssa tänään hölköteltiin nabereshnaa pitkin 15 kilsaa. Retulla oli hauskaa, kun sai juosta vapaana ja jahdata nabereshnan reunakiveyksellä istuvia lokkeja. Tuo toispuoljokkee oleva nabershnaja on oikein hyvällä asfaltilla, täytynee mennä rullaluistimilla sinne suhailemaan joku kaunis päivä.

Ensi viikolla ei tarvitsekaan paljon toteuttaa mitään suunnitelmia, sillä ylitöitä pukkaa, ja istutaan duunissa käytännössä aamusta iltaan koko viikko. Sitä onkin odoteltu, sillä joulun jälkeen ei ole ylitöitä ollut.

Tämä viikko on mennyt lähes joka päivä kielenopiskelun parissa. Osallistun sellaiselle intensiivijatkokurssille, jossa on kaksi duunikaveria. On se hyvä opettaja se ketä meitä opettaa. Lauantaisin hän käy meillä kotona minuu opettamassa, ja täytyy sanoa, että onpa se tehokasta.

Eilen ostin pari DVD:tä, Angelina Jolien Changeling:in ja uusimman Bondin -kumpikin venäjäksi dubattuina tietenkin. Tuo ensin mainittu olikin ihan hyvä ja ymmärsinkin kaiken oleellisen. Tuo Bondi taasen tuskin olisi parantunut, vaikka olisinkin kaiken ymmärtänyt......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...