torstai 18. syyskuuta 2008

18.9.2008 Pakkaamista

Piti oikein ottaa vielä valokuva tuosta keittiön ikkunasta, kun tuota maisemaa on tullut toljoteltua jonkin verran. Melkeinhän tuota jää jo kaipaamaan... Uudessa kämpässä kun ei ihan vastaavat maisemat ole. No, muutoin se kyllä tulee varmasti olemaan loisto homma se uuteen kämppään muutto.

Tarkennukseksi vielä, se mihin muutetaan ei siis ole se sama, missä oli se koristeltu katto ja josta alkoivat tinkaamaan lisää rahaa. Alue on sama, mutta sijainti jopa vielä parempi, lähempänä puistoa. Ja kämppäkin on mielestäni parempi.

Täällä olen pakkaillut jo kamoja, sillä perjantaina lähdemme Suomeen ja tulemme sieltä vasta reilun viikon päästä takaisin. Siinä sitten ei jää kuin kaksi päivää syyskuuta, joten parempi kun vähän tässä jo etukäteen laittelen tavaroita kasaan. On se vaan kumma, että sitä roinaa on kertynyt noinkin paljon näin lyhyessä ajassa!! Ja lisää pitäisi tuoda, sillä talvivaatteitahan täällä kohta tarvitaan.

Eipä ole ollut keleissä kehumista. Siinä 5-7 asteen tienoilla, ja siihen päälle vielä kylmä tuuli, niin huh, kyllä on kesä karissut mielestä ja vähän sassiin... Kait sitä kuvitteli vielä, että kyllä niitä lämpimiä päiviä vielä tulee elo-syyskuussa, mutta jäipähän tuokin sitten ihan haaveeksi. Makuuhuoneessa meillä on jo sähköpatteri päällä, kun alkaa olla sen verran viileetä. Lämmöthän täällä ei päälle tule näihin taloihin kait kun sitten joskus lokakuussa, riippumatta siitä onko kelit kylmät vaiko lämpimät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...