keskiviikko 10. syyskuuta 2008

10.9.2008 Syyskuinen auringonnousu

Olette ehkä huomanneetkin meikäläisen viehtymyksen auringonnousuihin ja laskuihin ja taivaaseen yleensäkin.... No ei sille mahda mitään, kun täältä ylhäältäkäsin välillä nuo taivaalliset maisemat vaan ovat kerrassaan hengästyttäviä, ja silloinhan on pakko kaivaa kamera esiin, vaikka kello olisi hädin tuskin puoli kuusi aamulla.
Niin ja muutenkin täytyy nyt siis ottaa ilo irti näistä maisemista kun vielä voidaan. Nimittäin päivän paras uutinen on se, että uusi kämppä on löytynyt ja tänään varmistui, että päästään lokakuun alusta muuttamaan. Ensin oli sovittu, että tämän kämpän täytyy olla tyhjä 14.9. mennessä, mutta onneksi saamme nyt olla tässä kuitenkin sinne muuttoon asti. Ja siinä välissä tullaan vielä Suomessa käymään, Simo kurssille ja minä viisuminhakureissulle.

Vaikka ei ehkä pitäisi vielä tuulettaa, niin pakko on vähäsen... Se uusi kämppä nimittäin on NIIN hyvällä paikalla keskustassa, aivan Taurean puiston vieressä (Tavrizeskii sad on keskustan suurin puisto), Smolnasta 2 km!! Metroasema on alle 400 metrin päässä ja Suomen asemakin vain 2,5 km. Kesäpuistoon on alle 2 km ja Nevskillekin alle 2 km. Elikkäs sitten vaan takaisin opiskelemaan! Ainoana miinuksena on parkkipaikan puuttuminen ja sitä saattaa joutua kyllä haeskelemaan aika ajoin....

Itse kämppä on suuri kaksio. Euroremontoitu, ja ainakin päällisin puolin vielä toimivampi kuin tämä. Jippiaijee!!! Tosin kuten sanottu, tässä alkaa sen verran vainoharhaiseksi tulla, että ei oikeesti pitäisi kait vielä tuulettaa..... mutta jos nyt ihan vähäsen silti... :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...