torstai 11. joulukuuta 2008

11.12.2008 Lisää jouluvaloja

Tässäpä muutama "valaiseva" esimerkki paikallisesta valokoristelusta... Kuvat on otettu aamulla koulumatkan varrelta, Shpalernaja ulitsalta.
Tämä on vanha vesitorni, jossa nykyään on aiheeseen liittyvä museo. Tuo torni on aina valaistu noin, noista puista en nyt osaa sanoa, ovatko erityisesti joulua varten valaistu...
Tämä on Taurean palatsi. (Tavritseskovo Dvorets). Tänne ei tavallinen kuolevainen pääse, täällä järjestetään erilaisia korkeamman tason tapaamisia. Mm. Putin oli toissa viikolla täällä kun keskustelivat aiheesta Georgia.

Hieman eteenpäin kun matka käy, niin alkaa suorastaan häikäisemään silmiä tämä ledivalojen paljous...
Smolna on pimeässä aina yhtä komeasti valaistu ja ylhäisen näköinen. Tosin Suvorovski prospektilla eilen järkytyin kun olivat ripustaneet järkyttävät ledivaloverkot siihen kadun päälle, sen sijaan, että olisivat antaneet tuon valaistun kirkon, joka kadun päässä on olla se pääkomistus.... Nämä Shpalernajan valothan ovat suorastaan hillityt niihin verrattuna.

Jos näet täällä vilkkuvan joulukuusen, voit olla varma, että nurkan takaanta löytyy toinen, jossa on VIELÄ ENEMMÄN VILKKUVIA valoja!!!

Mutta mielestäni tämä on kyllä reilusti ainakin top kolmosessa tämä hökötys, jossa vielä kaiken kukkuraksi pyörii tuo porokeulainen vene/reki?? jossa tuo Ded Maroz, elikkä pakkasukko seisoo... Onhan se hyvä, että on Smolna saanut arvoisensa koristeen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne voit kirjoitella palautetta, mutta pliis asialinjalla...